Hållfasthet

Tryckkärl

WMI är specialister inom dimensionering av tryckkärl och utvärdering enligt EN13445, PD5500 och ASME VIII mfl. Vi tar fram specifikationer på komponenter, mantlar, förstyvningar och övriga delar av tryckkärlet. Våra ingenjörer levererar beräkningsrapporter och kompletta konstruktionsritningar samt underlättar för dig som kund genom att ta hand om kontakten med granskande kontrollorgan. 

Rörsystem

WMI konstruerar tekniska lösningar inom rörkonstruktion för stora som små projekt inom många olika branscher. Vi dimensionerar grenade rörsystem med avseende på tryck och temperatur. Genom spänningsanalyser och framtagande av rörstöd hjälper vi dig som kund att uppnå önskad resultat av ökad produktionskapacitet, effektivitet samt en säkrare arbetsmiljö. Vi utvärderar spänningsanalyser av rörsystem och komponenter enligt EN13480 och ANSI, levererar beräkningsrapporter och tar hand om kontakten med granskande kontrollorgan.

Stålkonstruktioner

Vi gör FEM beräkningar av alla typer av stålkonstruktioner för att beräkna utmattnings och hållfasthetstekniska förhållanden, som en del i kundens systemdesign. Vi arbetar med allt från sekundärstål till rörstöd och fackverk till stora plattformar för oljeindustrin. Genom att lämna slutsatser och rekommendationer hjälper vi kunden att uppnå säkra och effektiva produkter.